diumenge, 8 de setembre del 2013

COMENÇA EL CURS 13-14

Des de l'Agrupament Escolta i Guia CE JOVE de Seva us volem dir que ens estem posant les piles per començar aquest curs 2013-2014!
És per aquest motiu que us volem informar que si tens entre 6 (primer de primària) i 14 anys (3 d’ESO) i penses que t’agradaria tenir un espai de trobada amb altres nois i noies, realitzar activitats, fer excursions a la natura i moltes altres coses no ho dubtis i fes-te escolta! 
Ens trobem cada dos dissabtes al mes (normalment el segon i l’últim) i realitzem tot tipus d’activitats sempre partint de les motivacions i les propostes dels nens i nenes.
El fet de tenir dues entitats tan properes com el Club Excursionista de Seva i Minyons Escoltes de Catalunya, entitats sense ànim de lucre amb molts anys de bagatge, fa que ens sentim recolzats i gaudim de recursos humans i d’una gran experiència. 
Per informar-vos de tot allò que fa referència al proper curs us proposem el divendres 13 de setembre a les 20h. en que es realitzarà una reunió informativa a les Escoles Montmany de Seva. 
A partir de l’1 de setembre s’obren les inscripcions pel proper curs, trobaràs les butlletes d’inscripció al Centre Cívic de Seva (Polivalent) o al Centre Veterinari de Seva (Pl. de la Creu)
APUNTA’T I VINE AL CAU!
Team CE Jove
AEIG CE JOVE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada